Jezikovni tečaji

za mladino in otroke

jezikovna šola za otroke

ZAČNITE ZGODAJ. A NIKOLI NI PREPOZNO!

 

Zgodnje učenje tujega jezika pozitivno vpliva na umski razvoj otrok. Tisti, ki se zgodaj učijo tuje jezike, bolje obvladajo tudi naglaševanje tujih besed. Otroci, ki se učijo tujih jezikov razumejo in spoštujejo drugačno kulturo in drugačne ljudi.

 

Starejši otroci in mladina bodo s pravim pristopom in s pomočjo naravnega govorca izboljšali svoje znanje tujega jezika in bili bolj uspešni tudi v šoli in na maturi.

 

DAN ODPRTIH VRAT 2019/20

četrtek, 29. avgust 2019, ob 18.00 v Podjetniškem centru Kranj, c. S. Žagarja 37.

Pokličite nas. Še vedno se lahko srečamo v naši prostorih.

 

ZNANJE JEZIKOV ODPIRA NOVA VRATA.

TALES. Jezikovna šola Kranj

Usvajanje jezika na izviren, zabaven in učinkovit način, s primerno zahtevnostjo in z izzivi za dober napredek.

 

5 razlogov za vpis v Tales tečaj angleščine za osnovnošolce

 

 1. NARAVNI GOVORCI OZ. IZKUŠENI PROF. TUJIH JEZIKOV (zunaj cone udobja se boš učil tudi na napakah in boš celo razmišljal v tujem jeziku ter premagal strah pred govorjenjem)
 2. AKTIVNOSTI POLNE IZZIVOV (višja raven znanja zate, ob glasbi, filmu, igri …)
 3. ČUSTVENA INTELIGENCA IN SOCIALNE VEŠČINE (razvijal boš tudi empatijo, komunikacijske veščine, motiviranost, nadzor čustev …)
 4. REŠEVANJE PROBLEMOV, TIMSKO DELO, IGRANJE VLOG
 5. PRILAGAJANJE TVOJIM POTREBAM IN ZMOŽNOSTIM (po potrebi boš imel individualno podporo učitelja z dodatnimi vajami s posebnim ciljem spodbujati in izboljševati tvoje znanje)
jezikovna šola za otroke

ANGLEŠČINA ZA OTROKE IN MLADINO

english-za-otroke-in-mlade

Say Hello!

ANGLEŠČINA Z NARAVNIM GOVORCEM

Otroci in mladina bodo s pomočjo naravnega govorca prek aktivnosti polnih izzivov  na zabaven in edinstven Tales način s pomočjo igre vlog, filma, pesmi, glasbe, gibanja, reševanja problemov, timskega dela … usvajali znanje angleščine na ravni, ki je zanje najustreznejša.

 

Skupaj z znanjem angleščine bodo otroci in najstniki razvijali tudi svojo čustveno inteligenco – empatijo, komunikacijske veščine, motiviranost, nadzor čustev …, v današnjem svetu tako pomembne socialne veščine ter stkali prijateljske vezi.

 

Po potrebi bodo imeli individualno podporo učitelja z dodatnimi vajami s posebnim ciljem spodbujati in izboljševati njihovo znanje

 

Naši Tales programi so odlična dopolnitev in nadgradnja rednemu programu v OŠ. Skrbimo za uravnoteženost vsebin, ki podpirajo gradnjo besedišča, slovnico, pisno in ustno sporazumevanje. Z vajami na začetku in na koncu ure poskrbimo za povezavo z vsebinami iz šole, čeprav to ne bo glavna usmeritev. Na srečanjih s starši se bomo pogovarjali o napredku in iskali najboljše možne rešitve za morebitne probleme.

30 srečanj po 75 minut.

Skupine bomo določili po predhodnem testiranju v začetku meseca septembra.

NEMŠČINA ZA OTROKE IN MLADOSTNIKE

berlin

Sag Hallo!

NEMŠČINA ZA OSNOVNOŠOLCE IN MLADOSTNIKE

Otroci in mladina bodo s pomočjo izkušenih profesorjev nemškega jezika prek aktivnosti polnih izzivov  na zabaven in edinstven Tales način s pomočjo igre vlog, filma, pesmi, glasbe, gibanja, reševanja problemov, timskega dela … usvajali znanje nemščine na ravni, ki je zanje najustreznejša.

 

Skupaj z znanjem nemščine bodo otroci in najstniki razvijali tudi svojo čustveno inteligenco – empatijo, komunikacijske veščine, motiviranost, nadzor čustev …, v današnjem svetu tako pomembne socialne veščine ter stkali prijateljske vezi.

 

Po potrebi bodo imeli individualno podporo učitelja z dodatnimi vajami s posebnim ciljem spodbujati in izboljševati njihovo znanje

 

Naši Tales programi so odlična dopolnitev in nadgradnja rednemu programu v OŠ/SŠ. Skrbimo za uravnoteženost vsebin, ki podpirajo gradnjo besedišča, slovnico, pisno in ustno sporazumevanje. Z vajami na začetku in na koncu ure poskrbimo za povezavo z vsebinami iz šole, čeprav to ne bo glavna usmeritev. Na srečanjih s starši se bomo pogovarjali o napredku in iskali najboljše možne rešitve za morebitne probleme.

30 srečanj po 75 minut.

Skupine bomo določili po predhodnem testiranju v začetku meseca septembra.

 

CERTIFIKATI IN MATURA

Cambridge English

Pripravljalni tečaj na mednarodni certifikat univerze Cambridge FCE in CAE (50 ur) z naravnim govorcem (tudi izvrstna podpora za splošno maturo, še posebej za višjo raven)

 

FCE in CAE sta mednarodna certifikata – idealna za vse, ki želijo na študij ali delo v tujino oziroma potrebujejo certifikat pri iskanju zaposlitve. Tečaj je namenjen tečajnikom, ki so se 8 let učili angleščino v šoli.

 

Program je strogo strukturiran in obsega pripravo na vseh pet veščin, ki se preverjajo na izpitu: reading, writing, listening, speaking in use of English. Podobno kot matura.

 

Lahko izbirate med pripravami na maturo iz angleškega jezika, pripravo na certifikate ali kombinacijo.

 

Glede izvedbe se bomo dogovarjali individualno glede na vaše potrebe.

CAMBRIDGE CERTIFIKATI

Cambridge English z naravnim govorcem

Izpiti Univerze Cambridge ESOL Examinations, z več kot tremi milijoni kandidatov letno, spadajo med najbolj priznane in prestižne izpite iz angleščine kot tujega jezika.

 

Izpite v Sloveniji izvaja BRITISH COUNCIL LJUBLJANA.

PREGLED CERTIFIKATOV

Na voljo so na različnih težavnostnih stopnjah in za specifične profile ter starostne skupine:

PET – PRELIMINARY ENGLISH TEST

 

Izpit PET je na ravni B1, kar ustreza približno 380 uram učenja. Uspešni kandidati so zmožni sporazumevanja v predvidljivih vsakodnevnih situacijah na delu, v šoli ali na potovanjih.

CAMBRIDGE ENGLISH

 

Izpiti Univerze Cambridge ESOL Examinations, z več kot tremi milijoni kandidatov letno, spadajo med najbolj priznane in prestižne izpite iz angleščine kot tujega jezika.

FCE – FIRST CERTIFICATE IN ENGLISH

 

FCE je najbolj priljubljen izpit tako v Sloveniji kot po svetu. Je na ravni B2, ki je praviloma dosežena po 500 do 600 urah učenja. Uspešni kandidati se sporazumevajo spontano v različnih življenskih situacijah brez zastoja v kamunikaciji. Opravljajo ga srednješolci in študenti kakor tudi zaposleni, ki potrebujejo dokaz o zadovoljivem znanju angleščine na delovnem mestu.

CAE – CERTIFICATE OF ADVANCED ENGLISH

 

Izpit CAE ustreza ravni C1. Uspešni kandidati zelo dobro govorijo angleško, znajo se izražati tekoče in se prilagoditi različnim jezikovnim situacijam. Izpit je namenjen vsem, ki pri delu ali študiju pogosto uporabljajo angleščino. V Sloveniji ga najpogosteje uporabljajo študenti in strokovnjaki, ki želijo dokazati nadpovprečno jezikovno  znanje.

CPE – CARTIFICATE OF PROFICIENCY IN ENGLISH

 

Izpit CPE ustreza najvišji ravni C2. Uspešni kandidati odlično obvladajo angleščino skoraj tako kot svvoj materni jezik. Izpit priznavajo mnoge izobraževalne ustanove po svetu, med drugim tudi vse britanske univerze.

INŠTRUKCIJE

instrukcije_tujih_jeziko_tales_kranj

Instructions!

INŠTRUKCIJE TUJIH JEZIKOV

Učenje tujega jezika je dolgotrajen večleten proces. Znanje tujega jezika se gradi postopoma od preprostih besed in struktur k bolj kompleksnim. Učenci zaznajo težavo pri učenju, kadar se v znanju pojavijo vrzeli, ki jih z učenjem novih vsebin ne morejo odpraviit. Vrzeli v znaju tujega jezika povzročijo odpor do učenja jezika, nezaupanje v lastno znanje in strah pred govorjenjem v tujem jeziku. Takrat potrebuje učenec temeljito ponovitev naučenih vsebin, da ugotovimo in odpravimo vrzeli v znanju.

 

Ne čakajte predolgo. Zaupajte nam vaše težave, znamo vam pomagati.

Jezikovni tečaj

Za odrasle razvijamo inovativne skupinske in individualne tečaje, primerne za raven vašega znanja.

Preizkusite svoje znanje

 

Izpolnite krajši test in preverite svoje znanje. Na podlagi izpolnjenega testa vas bomo uvrstili v primerno skupino.

UVRSTITVENI TEST

CENIK

OKVIRNI CENIK JEZIKOVNIH TEČAJEV ZA OTROKE IN MLADINO 2019/20

METODA POUČEVANJA JE POMEMBNA.

Z inovativnimi in sodobnimi pristopi učenje postane zabavno. In znanje bolj trajno.

 •   vrste tečaja št. ur

  intenzivne skupine

  4 – 8 udeležencev

  SKUPINSKI TEČAJI

  slovenski učitelj (prof.)

  OŠ in SŠ

  vse ravni

   

  50

  10 x 36€ ali

  8 x 45€ ali

  3 x 113€ ali

  1 x 339 €

  naravni govorec

  OŠ in SŠ

  vse ravni

  50

  10 x 42€ ali

  8 x 52€ ali

  3 x 133€ ali

  1 x 399 €

  PRIPRAVE NA IZPITE

  (FCE, matura …)

  naravni govorec

  OŠ (za najvišje dosežke), SŠ (matura, tujina)

   

  50

  10 x 54€ ali

  8 x 64€ ali

  3 x 172€ ali

  1 x 516 €

   

  Učitelj Cena (šol. ura)
  INDIVIDUALNE URE prof., mag. 25 €
  naravni govorec 29 €
 • Cene veljajo za standardne tečaje za fizične osebe.
 • Cene vsebujejo DDV in so v EUR.
 • Cene praviloma ne vključujejo literature.
 • Tečaji se lahko poravnajo v mesečnih obrokih.
 • Nudimo popuste za večji obseg tečajev, pretekle tečajnike …
 • Popusti se ne seštevajo.
 • Zaradi nezadostne zasedenosti lahko tečaj tujih jezikov tudi odpovemo; morebitna že vplačana sredstva v tem primeru brezobrestno povrnemo.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

[]
1 Step 1
Zanima me
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Vstopite v svet priložnosti …

Jezikovna šola TALES poučuje različne tuje jezike, za vaše raznolike potrebe.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve