Hello!

JEZIKOVNA ŠOLA TALES

– od leta 1991

Tales je  jezikovna šola s skoraj 30 letno tradicijo v katero se tečajniki radi vračajo.

Veseli nas, ko se z nekaterimi tečajniki vsako leto srečamo na nadaljevalnem tečaju višjega nivoja.

 

Veseli smo, ko naši tečajniki, ki so obiskovali tečaje kot otroci, čez nekaj let vpišejo v jezikovni tečaj svoje otroke, širijo svoje jezikovno znanje z novimi jeziki  ali poiščejo tečaj za svoje sodelavce v podjetju.

Ponosni smo, ko vidimo kako uspešni so naši tečajniki pri pridobivanju mednarodnih certifikatov.

 

Ponosni smo, ker so nekateri naši tečajniki postali profesorji tujega jezika. Sedaj prihajajo k nam kot učitelji in animatorji.

980Uspešnih tečajnikov
28let izkušenj
8Usposobljenih učiteljev

Spoznajte nas

Luka Bizjak,

univ. dipl. ing.

vodja programov

Špela Rakovec,

prof. nemščine

koordinatorica projektov, predavateljica

Anja Hartley,

prof. angleščine

predavateljica

Anja je leta 1999 diplomirala na Filozofski fakulteti, smer angleški jezik in književnost. Prve delovne izkušnje je začela nabirati že med študentskimi leti, ko je poučevala tečaje za najmlajše, kasneje pa še odrasle. Kmalu je začela poučevati tudi na šolah – najprej na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Ljubljani, kasneje pa je več kot 15 let učila na Osnovni šoli Davorina Jenka v Cerkljah, kjer je izvajala pouk od 4. do 9. razreda. Dokler si ni ustvarila družine, je še vedno poučevala odrasle na tečajih, kajti to ji je bilo v največje veselje in sprostitev po napornem dnevu. Leta 2017 pa se je odločila, da ostane zvesta svojim željam in sledi poslanstvu, ki jo osrečuje – poučevanju odraslih in otrok na tečajih, kjer lahko brez zunanjega pritiska sledenja učnim načrtom in ocenjevanja nudi tečajnikom tisto, kar sami želijo in na način, ki jim najbolj odgovarja. Veseli jo, da se je po več letih vrnila na Tales, kjer je pravzaprav tudi začela še kot nadebudna študentka, in kjer ji je delo ponovno postalo veselje, sprostitev in izziv, ki ga je potrebovala.

Steve Hartley

 

Steve je bil rojen in je odrasel v Sydneyju, v Avstraliji.

V Sloveniji uči angleščino vse od leta 2003, in sicer je najprej delal s študenti vseh starosti in smeri študija.

V preteklosti je bil na položaju koordinatorja za otroke in mladino pri Berlitz Slovenija. Na skrbi je imel Slovenijo, Poljsko, Italijo, Madžarsko in Slovenijo. Zadolžen je bil za usposabljanja vseh novih učiteljev v regiji in po svetu, pri čemer je poseben pomen posvečal kvaliteti in vzdrževal visok standard pri svojem delu. Vodil je otroške jezikovne kampe in poučeval otroke ter mladino.

V času poučevanja otrok in mladine je bil ves čas aktivno udeležen tudi s poučevanjem v široki paleti tečajev za odrasle, kot npr. FCE, CAE in IELTS. Poučeval je v prenekaterih podjetjih, med drugimi so to Merkur, Mercator, Pivovarna Laško, Telekom, Lek, Iskra, Gorenjski glas …

V zadnjih letih je delal za Jezikovno šolo Jan v Kranju, kjer je poučeval otroke in mladino na različnih ravneh, med drugim je tudi pripravljal na razne izpite, kot so matura, FCE in CAE.

Je tudi direktor in ustanovitelj Explorer International Kids’ Camps, ki jih je začel izvajati v letu 2015. Prek teh kampov v Slovenijo vsako leto znova pripelje otroke iz vsega sveta s ciljem, da bi se ob aktivnostih na prostem učili angleško ter razvijali druge pomembne veščine.

Z nami so še Saša, Urša, Barbara, Simona, Sladjana in druga prima dekleta in fantje.

 

Dopolnjuje nas razširjena ekipa učiteljev, profesorjev angleščine, nemščine, španščine, ruščine …

Zaupajo nam

Vstopite v svet priložnosti …

Jezikovna šola TALES poučuje različne tuje jezike, za vaše raznolike potrebe.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve